ANNEBETH KROESKOP, COSMETISCH ARTS AANGESLOTEN BIJ NVCG, GESPECIALISEERD IN INJECTABLES - BOTOX EN FILLERS


Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop verzorgt op afspraak in Schoonheidssalon Esthetica de fillers en botox behandelingen. Een behandeling bij Annebeth Kroeskop staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Zo is Annebeth Kroeskop onder andere aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). De afgelopen jaren heeft zij zich verdiept in nieuwe technieken op gebied van cosmetische dermatologie.

De sleutel naar meer schoonheid ligt altijd in een persoonlijk concept, dat we samen met u willen vinden. Een gladdere huid met een natuurlijk aspect zijn tegenwoordig haalbare doeleinden. De gespecialiseerd arts zal u correct en vertrouwensvol begeleiden tijdens de weg naar de verwezenlijking van uw individuele wensen. De aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding is hierbij een van onze sterke kanten.
Vandaag de dag is het in onze maatschappij steeds meer gebruikelijk om er goed en jeugdig uit te zien. Bovendien zijn de technieken om dit te bereiken steeds eenvoudiger. Door een relatief kleine ingreep is het tegenwoordig mogelijk een goed resultaat te bereiken.

Door de ervaring in de injectables geneeskunde kent Annebeth Kroeskop de mogelijkheden en beperkingen van botox en fillers. Ze heeft een cosmetisch oog ontwikkeld.

Door de behandelingen krijgen mensen meer zelfvertrouwen en een uitstraling die bij ze past!

 

Injectables

Een injectables behandeling biedt een goede oplossingen voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken voor rimpels en huidverzakkingen die uw uitstraling hebben veranderd. Enkele veel voorkomende oorzaken:

  • Huidveroudering
  • Gewichtsverlies door een gezondere levensstijl
  • Stress
  • Slaaptekort
  • Zware periodes

Deze oorzaken kunnen ervoor hebben gezorgd dat het gezicht een oudere of sobere uitstraling heeft gekregen. Met behulp van injectables kunnen wij hier wat aan doen. Tijdens de behandeling pakken wij de probleemgebieden aan. Hierbij maken we gebruik van Botox, fillers of een combinatie daarvan. Annebeth Kroeskop kan deze effectieve behandeling in Schoonheidssalon Esthetica voor u uitvoeren.

 

Producten fillers en botox

De meest gebruikte producten zijn afbreekbare fillers, met name Restylane. Voor alle producten zijn speciale opleidingen gevolgd. Deze producten worden door het lichaam afgebroken. Na 1 tot 1,5 jaar verdwijnt het effect. De belangrijkste stof in deze fillers is hyaluronzuur. Deze producten zijn absoluut veilig en de behandeling is vrijwel pijnloos.
Ze zijn geschikt voor fijne lijntjes, kraaienpootjes, rimpels op de bovenlip, marionet-lijnen en voor diepere lijnen als de neus- en lippenplooi. Het is ook mogelijk om een lipvergroting te creëren met een heel mooi effect.

Botox - Dysport is een botuline toxine die spieren ontspant. Deze spieren veroorzaken mimische rimpels zogenaamde fronsrimpels. Het effect is na een paar dagen goed te zien en blijft circa drie tot vier maanden zichtbaar. Hierna is opnieuw een behandeling nodig. De behandeling is veilig, pijnloos en snel.

Prijzen botox vanaf   € 150,00 per regio
Prijzen fillers vanaf   € 350,00 per ml

 

Prijs consult cosmetisch arts

Consult cosmetisch arts   € 25,00 --> nu gratis!

 

Afspraak maken met cosmetisch arts Annebeth Kroeskop

Indien u een afspraak wil maken voor het inplannen van een behandeling of een consult kunt u contact opnemen met Schoonheidssalon Esthetica. U kunt ons telefonisch bereiken op 0172 - 587643 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


ANNEBETH KROESKOP, COSMETISCH ARTS AANGESLOTEN BIJ NVCG, GESPECIALISEERD IN INJECTABLES - BOTOX EN FILLERS