WEBSHOP VOOR ONLINE BESTELLEN BERGMAN BEAUTY CARE PRODUCTEN


Bergman Beauty Care producten online bestellen

Voor het voordelig online bestellen van Bergman Beauty Care producten verwijzen wij u door naar onze Bergman Online Webshop. Klik hier om naar www.bergmanonline.nl te gaan. Wij zijn de voordeligste van Nederland met standaard 20% korting op Bergman producten. Daarnaast rekenen wij voor verzending slecht € 3,95 aan kosten. Heeft u een vraag of wilt u advies over een Bergman product? Dat kan, neem dan gerust even contact met ons.

 

Bergman Beauty Care producten

Bergman Clinics is opgericht in de jaren tachtig door de bekende plastisch chirurg Dr. Bergman. Hij was een pioneer op het gebied van esthetische plastische chirurgie en wilde esthetische chirurgie toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Cliënten van de Bergman Clinics zijn uiterst tevreden over het hoge niveau van zorg en aandacht, niet alleen tijdens de operatie, maar ook ervoor en erna.

Bergman Clinics gebruikte voorheen medische crèmes voor gebruik na de operatie, maar was niet helemaal tevreden met de resultaten. Het idee ontstond om gebruik te maken van de aanwezige kennis en ervaring van de specialisten (zoals plastisch chirurgen en huidspecialisten) om een eigen litteken en afterlasercrème te ontwikkelen die aan deze behoeften zou voldoen. De samenwerking tussen de specialisten van de Bergman Clinics en het laboratorium resulteerde in een formule met een wetenschappelijke basis, die een grondige en langdurige ontwikkeling-en testfase onderging. Dit leidde er uiteindelijk toe, dat de Bergman Clinics een complete, compacte huidverzorgingslijn ging ontwikkelen, waarin de werkstof Beta Gluca het belangrijkste actieve ingrediënt is.

De producten van Bergman zijn voornamelijk op plantaardige basis en zijn niet op dieren getest. De basis van de producten is de actieve stof Beta Glucan. De unieke weerstand verhogende eigenschappen van de Beta Glucan waren de reden voor Bergman Beauty Care om bij de ontwikkeling van de crèmes Beta Glucan als elementair ingrediënt te gebruiken.

Bergman Beauty Care is een cosmeceutical wat inhoudt dat er zowel medische als pharmaceutische kennis is gebruikt bij de ontwikkeling van de producten.


WEBSHOP VOOR ONLINE BESTELLEN BERGMAN BEAUTY CARE PRODUCTEN