SCHOONHEIDSSALON ESTHETICA, HET ADRES VOOR EEN CADEAUBON VOOR EEN SCHOONHEIDSBEHANDELING


Schoonheidssalon Esthetica cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling

Wilt u een partner, vriendin of moeder verrassen met een cadeaubon voor bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of een goed huidverzorgingsproduct/pakket van Bergman Beauty care? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wij kunnen u tevens zakelijk van dienst zijn met cadeaubonnen voor gelegenheden zoals Kerst, Secretaressedag of een verjaardag van uw medewerker of medewerkster! Een goede investering in weldaad die gewaardeerd zal worden.

 

Cadeaubon of productenpakket bestellen

Email - Geef uw vragen over uw cadeau wensen aan (welke behandeling, welk productenpakket of welk geldbedrag). Daarnaast het postadres waar de cadeaubon/productenpakket naar toe gestuurd mag worden. Dan ontvangt u vervolgens een mail van ons met de betaalinstructies. Zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven sturen wij u de cadeaubon of het productenpakket toe naar het door u opgegeven adres. Ophalen mag ook in onze schoonheidssalon alleen wel op afspraak.


Telefonisch - Geef in het telefoongesprek uw cadeau wensen aan (welke behandeling, welk productenpakket of welk geldbedrag). Daarnaast het postadres waar de cadeaubon/productenpakket naar toe gestuurd mag worden. Dan ontvangt u vervolgens telefonisch van ons de betaalinstructies. Zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven sturen wij u de cadeaubon of het productenpakket toe naar het door u opgegeven adres. Ophalen mag ook in onze schoonheidssalon alleen wel op afspraak.

Aan de receptie - Geef aan onze medewerkster in onze salon uw cadeau wensen aan (welke behandeling, welk productenpakket of welk geldbedrag). Een cadeaubon kan dan direct voor u uitgeschreven worden. Deze cadeaubon kunt u vervolgens contant of per pin voldoen. Betreft een productenpakket, gelieve dan eerst telefonisch door te geven wat uw wensen zijn in verband met de benodigde tijd voor het opmaken van dit pakket.

 

Contact

Indien u een cadeaubon of productenpakket wilt bestellen kunt u contact opnemen met Schoonheidssalon Esthetica. U kunt ons telefonisch bereiken op 0172 - 587643 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


SCHOONHEIDSSALON ESTHETICA, HET ADRES VOOR EEN CADEAUBON VOOR EEN SCHOONHEIDSBEHANDELING