SCHOONHEIDSSALON ESTHETICA, HET VISAGIE ADRES VOOR BRUIDSMAKE UP


Gaat u trouwen? Wij doen u bruidsmake-up!

De perfecte bruidsmake-up moet de hele dag blijven zitten. Er wordt in onze salon dan ook uitsluitend gewerkt met professionele make-up producten van Make-up Studio. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor en door professionele visagisten en zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Kenmerkend voor de Make-up producten van Make-up Studio zijn het hoge pigmentgehalte, de intensieve kleuren en zeer goede dekking.

 

Bruidsmake-up

Bij een bruidsmake-up beginnen we altijd met een afspraak om een proefmake-up te maken. Op die manier kunnen we inventariseren wat uw wensen zijn en samen met u bespreken wat de aanpak wordt. De afspraak voor de proefmake-up doen we meestal zo’n 3 tot 4 weken voor de huwelijksdatum.

 

Proefmake-up

Tijdens de proefmake-up bespreken wij met u welke stijl- en kleurwensen u heeft. Aan de hand van uw persoonlijke uiterlijke kenmerken, voorkeuren en uw bruidskleding zullen wij u een passend advies geven over de te gebruiken kleuren en stijl. Het totaalplaatje moet immers perfect zijn want uw trouwrapportage is misschien wel de enige professionele fotoshoot die u in uw leven doet. Is de aangebrachte proefmake-up naar uw zin leggen wij deze vast op een persoonlijke stijlkaart.

 

Trouwdag

Voor het verzorgen van uw bruidsmake-up moet u op de trouwdag zeker een uur tot anderhalf uur rekenen.

 

Familieleden en gasten

Uiteraard kunnen de familieleden en gasten ook terecht bij onze salon voor een dagmake-up of avondmake-up.

Make-up advies   € 25,00
Dagmake-up of avondmake-up   € 25,50

Bruidsmake-up (inclusief proefmake-up)   € 89,50

 

Afspraak maken

Indien u een afspraak wil maken voor het inplannen van een proefmake-up of meer info kunt u contact opnemen met Schoonheidssalon Esthetica. U kunt ons telefonisch bereiken op 0172 - 587643 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


SCHOONHEIDSSALON ESTHETICA, HET VISAGIE ADRES VOOR BRUIDSMAKE UP