BERGMAN EXPRESS TREATMENT BIJ SCHOONHEIDSSALON ESTHETICA IN HAZERSWOUDE-DORP


Schoonheidssalon Esthetica  - - -  BERGMAN EXPERIENCE TREATMENT

De naam zegt het al: een Bergman Beauty Care producten kennismakingsbehandeling van 30 minuten. Bij deze behandeling wordt uw huid gereinigd en gescrubd. Vervolgens krijgt u een masker op het gezicht en de hals.

Tijdsduur behandeling:   30 minuten
Prijs behandeling:   € 39,00

 

Schoonheidssalon Esthetica  - - -  BERGMAN EXPRESS TREATMENT

Een effectieve basis behandeling van 60 minuten. Bij deze behandeling wordt uw huid gereinigd en gescrubd. Vervolgens krijgt u een masker op het gezicht en de hals en terwijl het masker zijn werk doet wordt er een nek-schoudermassage gegeven. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Tijdsduur behandeling:   60 minuten
Prijs behandeling:   € 75,00

 

Schoonheidssalon Esthetica  - - -  BERGMAN GENTLEMEN TREATMENT

Speciaal voor de man heeft Bergman de Gentlemen Treatment ontwikkeld. De behandeling houdt in dat de huid wordt gereinigd en de dode huidcellen worden verwijderd met een zachte peeling. Tijdens een gezichtsmasker masseren wij de nek en schouders en vervolgens het gezicht. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Tijdsduur behandeling:   60 minuten
Prijs behandeling:   € 75,00

 

Schoonheidssalon Esthetica  - - -  BERGMAN HYDRATING TREATMENT

Een klassieke gezichtsbehandeling geschikt voor ieder huidtype. We beginnen de behandeling met het reinigen en scrubben van de huid en uw wenkbrauwen worden geëpileerd. Al naar gelang uw huidtype brengen wij het Metamorphose of het Relaxation masker aan en uw nek en schouders worden gemasseerd. Het speciale masker Mask Dermotenseur wordt op uw gelaat aangebracht. Na het verwijderen van het masker krijgt u een handmassage waarna de behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Tijdsduur behandeling:   90 minuten
Prijs behandeling:    € 91,00

 

Schoonheidssalon Esthetica  - - -  BERGMAN PURIFYING TREATMENT

Een klassieke gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Natuurlijk beginnen wij de behandeling met reinigen en scrubben van de huid. Uw wenkbrauwen worden geëpileerd. Uw huid krijgt een dieptereiniging en daarna het purifying masker. Tijdens dit masker masseren wij uw nek en schouders. U krijgt ook nog een speciaal masker, namelijk het Sea Weed masker, op uw gelaat en een massage van de handen. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Tijdsduur behandeling:   90 minuten
Prijs behandeling:   € 91,00

 

Schoonheidssalon Esthetica  - - -  BERGMAN METAMORPHOSE TREATMENT

Een behandeling van 90 minuten voor de huid die een oppepper kan gebruiken. Natuurlijk beginnen wij de behandeling met het reinigen en scrubben van de huid en uw wenkbrauwen worden geëpileerd. Het Metamorphose masker wordt aangebracht en uw nek en schouders worden gemasseerd. Na dit geweldige masker wordt er gewerkt met een ampul De Luxe en het bijzondere Modellage masker. Tijdens dit masker krijgt u een handmassage. Tenslotte masseren wij het gelaat en sluiten de behandeling af met de ampul De Luxe en een dagverzorging.

Tijdsduur behandeling:   90 minuten
Prijs behandeling:   € 119,50

 

Schoonheidssalon Esthetica  - - -  BERGMAN SUPREME TREATMENT

Een gezichtsbehandeling voor de veeleisende vrouw. We beginnen de behandeling met het reinigen en scrubben van de huid. Uw wenkbrauwen worden geëpileerd. Al naar gelang uw huidtype brengen wij het Metamorphose, het Relaxtion masker of het Purification masker aan en uw nek en schouders worden gemasseerd. Na één van deze creme maskers wordt er gewerkt met een Lighten Up Serum en het bijzondere Modellage masker, tevens krijgt u een handmassage. Natuurlijk worden uw gezicht en hoofdhuid ook nog gemasseerd met een drukpunt massage. De behandeling wordt afgesloten met een Lighten Up Serum en een dagverzorging.

Tijdsduur behandeling:   90 minuten
Prijs behandeling:   € 129,50

 

Afspraak maken

Indien u een afspraak wil maken voor het inplannen van een behandeling of meer info kunt u contact opnemen met Schoonheidssalon Esthetica. U kunt ons telefonisch bereiken op 0172 - 587643 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


BERGMAN EXPRESS TREATMENT BIJ SCHOONHEIDSSALON ESTHETICA IN HAZERSWOUDE-DORP