ESTHETICA, BERGMAN SCHOONHEIDSSALON WERKEND MET BERGMAN BEAUTY CARE


Schoonheidssalon Esthetica over Bergman Beauty Care

Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem. De vertaling van de medische expertise van de specialisten van Bergman Clinics naar resultaatgerichte cosmeceuticals is de belangrijkste kernwaarde van Bergman Beauty Care. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment voor het samenstellen van een doeltreffend dagelijks verzorgingsprogramma.

Het doel van Bergman Beauty Care is het bereiken van een optimale huidconditie met een stralende en jeugdige uitstraling. Bergman Beauty Care is het enige merk dat kwalitatief hoogstaand Beta Glucan in haar producten gebruikt, aangevuld met hoogwaardige actieve ingrediënten. De Bergman Beauty Care-formules zorgen voor de ideale vocht-, voeding- en energiebalans in de huid. Verzorging met Bergman Beauty Care betekent betaalbare luxe met een zichtbaar resultaat.

Dedicated to Skin Perfection!

 

Een Bergman Beauty Care behandeling in Schoonheidssalon Esthetica

Voor een optimale verzorging van de huid wordt er in onze schoonheidssalon diverse Bergman gezichtsbehandelingen aangeboden, allen met een andere focus. Onze schoonheidsspecialisten maken tijdens de behandeling gebruik van de verzorgdende producten van Bergman Beauty Care. Na de gezichtsbehandeling ontvangt u een advies voor optimale verzorging van uw huid.

 

Bekijk de Bergman Beauty Care behandelingen

 

Afspraak maken

Indien u een afspraak wil maken voor het inplannen van een behandeling of een meer info kunt u contact opnemen met Schoonheidssalon Esthetica. U kunt ons telefonisch bereiken op 0172 - 587643 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


ESTHETICA, BERGMAN SCHOONHEIDSSALON WERKEND MET BERGMAN BEAUTY CARE