ESTHETICA, BERGMAN SCHOONHEIDSSALON HEEFT VOOR NIEUWE KLANTEN ALTIJD LEUKE KENNISMAKINGSACTIES


WINTER BERGMAN KENNISMAKINGSACTIE VOOR NIEUWE KLANTEN

Een Bergman Express Treatment van 60 minuten van € 75,- nu voor € 49,-. De productlijn van Bergman biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem. Deze producten zijn ontwikkeld door de medische specialisten van Bergman Clinics. De formule zorgt voor de ideale vocht-, voeding- en energiebalans in de huid. Verzorging van Bergman betekend betaalbare luxe met een zichtbaar resultaat. Gun uzelf deze gezichtsbehandeling met een verjongend effect.
Actie is alleen geldig voor NIEUWE klanten!


AFSLANKEN-AFVALLEN KENNISMAKINGSACTIE VOOR NIEUWE KLANTEN

Boek nu een gratis consult als u last heeft van een verslapte huid na bijvoorbeeld een zwangerschap of gewichtsverlies (cellulite, striae). Met Acoustic Wave Therapie kunnen wij uw huid verstevigen. Wilt u een behandeling ervaren naar aanleiding van het adviesgesprek? Dan krijgt u 50% korting op de eerste behandeling, van € 80,- nu voor € 40,- !

OF

Boek een gratis consult voor het verwijderen van vetcellen. De nieuwste techniek op het gebied van stabiele cavitatie maakt het mogelijk om op een volledig pijnloze manier vetcellen te verwijderen. Nu een speciale GOEDE VOORNEMENS 2016 ACTIE! U krijgt 20% korting op de kuurprijs!

Actie is alleen geldig voor NIEUWE klanten!

 

Afspraak maken

Indien u een afspraak wil maken voor het inplannen van een kennismakingsbehandeling of meer info kunt u contact opnemen met Schoonheidssalon Esthetica. U kunt ons telefonisch bereiken op 0172 - 587643 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


ESTHETICA, BERGMAN SCHOONHEIDSSALON HEEFT VOOR NIEUWE KLANTEN ALTIJD LEUKE KENNISMAKINGSACTIES