SCHOONHEIDSSALON ESTHETICA, VOOR BEGELEID AFSLANKEN EN OP GEWICHT BLIJVEN M.B.V. SLINC


Begeleid afslanken en op gewicht blijven met behulp van het Slinc Concept

Overgewicht is een steeds groter probleem in onze maatschappij! In ons drukke leven hebben we steeds slechtere eet- en leefgewoonten. We eten steeds vetter en bewegen steeds minder. Het Slinc Concept is ontwikkeld om u te helpen in uw strijd tegen overgewicht, maar ook om u bewust te maken van een gezonde levensstijl. 

Een behandelmethode die bestaat uit een combinatie van een voedingsprogramma, intensieve persoonlijke begeleiding en beweging. De meest effectieve manier om blijvend af te vallen, zo blijkt ook uit een studie van voedingswetenschappers van Wageningen Universiteit.
Het programma is gebaseerd op een gezond eetpatroon aangevuld met voedingssupplementen. Er zijn zes eetmomenten per dag. Dus om de 2 tot 2,5 uur mag u iets eten. Het is een uniek programma omdat u normaal kunt blijven eten, maar toch gewicht verliest. Het Slinc voedingsprogramma zorgt voor een hoge vetverbranding, de bloedsuikerspiegel blijft meer stabiel en u verliest alleen vetmassa.

U zult beter op uw streefgewicht blijven!

 

Prijs Slinc Concept

Slinc voedingssupplementen   € 100,00

 

Shock wave therapie & body contouring bij Schoonheidssalon Esthetica

Naast afslanken en op gewicht blijven kunt u bij Schoonheidssalon Esthetica ook terecht voor shock wave therapie (huidversteviging) en body contouring.

Shock wave therapie, lees meer -->

Body contouring, lees meer -->


Prijs consult voor begeleid afvallen - afslanken

Consult   € 25,00 --> nu gratis!

Afspraak maken

Indien u een afspraak wil maken voor het inplannen van een consult of meer info kunt u contact opnemen met Schoonheidssalon Esthetica. U kunt ons telefonisch bereiken op 0172 - 587643 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


SCHOONHEIDSSALON ESTHETICA, VOOR BEGELEID AFSLANKEN EN OP GEWICHT BLIJVEN M.B.V. SLINC