SCHOONHEIDSSALON ESTHETICA, HET PROFESSIONELE ADRES VOOR BEGELEID AFSLANKEN EN OP GEWICHT BLIJVEN


Shock wave therapie & body contouring bij Schoonheidssalon Esthetica

Naast afslanken en op gewicht blijven kunt u bij Schoonheidssalon Esthetica ook terecht voor shock wave therapie (huidversteviging) en body contouring.

Shock wave therapie, lees meer -->

Body contouring, lees meer -->

 

Begeleid afslanken en op gewicht blijven

Wij zijn uniek in Hazerswoude-Dorp, we gaan verder dan alleen afslanken of corrigeren. U wordt in Schoonheidssalon Esthetica ook begeleid in een gezond voedingspatroon, wat het allerbelangrijkste is van het afslanken en op gewicht blijven. Door middel van professionele begeleiding gaan we ervoor zorgen dat u uw streefgewicht bereikt, en dat u daarna op gewicht blijft, zodat u beter in uw vel komt te zitten en nooit meer aan afslanken hoeft te denken!

Er zijn verschillende voedingsprogramma’s te volgen, voor iedereen is er een oplossing!

Wij ondersteunen twee voedingsprogramma’s die ervoor zorgen dat het vet wat vrij komt tijdens de behandelingen ook daadwerkelijk word verbrand. U kunt deze voedingsprogramma’s ook volgen wanneer u op gewicht bent.

Voedingsprogramma 1 is volgens het Slinc concept. Afvallen op basis van gezonde voeding aangevuld met voedingssupplementen. Lees meer -->

Voedingsprogramma 2 is met het TimFit proteïne dieet. Afslanken op basis van voeding aangevuld met shakes. Lees meer -->

 

Prijs consult voor begeleid afvallen - afslanken

Consult   € 25,00 --> nu gratis!

 

Afspraak maken

Indien u een afspraak wil maken voor het inplannen van een consult of meer info kunt u contact opnemen met Schoonheidssalon Esthetica. U kunt ons telefonisch bereiken op 0172 - 587643 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


SCHOONHEIDSSALON ESTHETICA, HET PROFESSIONELE ADRES VOOR BEGELEID AFSLANKEN EN OP GEWICHT BLIJVEN